Mijn honkbalspel

26 feb, 2018 | Ikje, Theo Kleeven, uncategorized

De zon kan inderdaad heel mooi schijnen en het is dan inderdaad heel goed buiten sporten op een speelveld buiten maar ook binnen in de zaal. In de sportzaal kun je immers in gedachte de zon laten schijnen. De mogelijkheden zijn legio. Je hebt voetbal, rugby, basketbal, handbal, korfbal, volleybal en ook honkbal.

Al deze spelen zijn bij mij min of meer in trek. Ik moet bekennen, dat ik al deze sporten wel eens beoefend heb. Er gold echter wel de voorwaarde, dat het dan zonnig weer moest zijn.
Ik gaf de voorkeur aan volleybal, handbal en basketbal.
Voetbal was ook wel leuk, maar ik werd er zo moe van. Een echte held was ik er niet in. Goals heb ik ook maar heel weinig gescoord.

Mijn voorkeur ging uit naar handbal. Ik speelde altijd in de spits en ik heb hiermee goals gescoord.
Op de tweede plaats volgde tennis. Op de derde plaats volgde volley. Hierin was ik geen uitblinker maar surfen en het spelen over het net lukten toch wel. Voor de smash was ik te klein en te zwaar. Op de vierde en vijfde plaats volgden basketbal en korfbal. Het lukte mij ook op geregelde tijden om punten te scoren.

Honkbal eindigt op de laatste plaats. Ik vind het spel ingewikkeld en ook ruw en vermoeiend. Ik heb deze sport heel weinig beoefend. De zon mag dan wel heerlijk schijnen, maar van honkbal ben ik geen vriend.

Theo Kleeven

Uw commentaar verschijnt niet automatisch, maar wordt beoordeeld door de redactie…