Een personificatie (1)

9 nov, 2015 | Marc, Personificatie | 0 Reacties

Ik heb inderdaad een eigen willetje. Hij gebruikt me zo ongeveer elke dag. Kijkt naar van alles, neemt van alles op, films, documentaires, natuur, vieze baantjes, wilde verhalen, is dit mogelijk? Vaak wil ik hem wel helpen, heeft hij met mij een prima avond. Ooit gaf ik ook muziek en gepraat. Dat noemen ze “radio”. Maar om de een of andere reden ben ik dat kwijtgeraakt. En soms heb ik gewoon geen zin om te werken. Of wil ik gewoon gekieteld worden. Even lekker gereset worden. Soms tot vijf keer. Zijn vinnige reacties zijn soms onbetaalbaar. Die maken het alleen maar leuker. De laatste tijd ben ik wat minder plagerig geworden. Misschien toch door de up… updates? Wie zal het zeggen. Ik vind het niet erg om te zijn wat ik ben. Ik heb in ieder geval iemand die regelmatig blij met me is. Ik ben de mediabox, dat zwarte kastje bij de televisie. Je weet wel, ontvanger en videorecorder in één. En ik werk digitaal.

Marc

personifiëren is menselijke eigenschappen toedichten aan dingen of niet-menselijke wezens

Uw commentaar verschijnt niet automatisch, maar wordt beoordeeld door de redactie…