De eerste zomerse dag.

20 jun, 2016 | Bob, Humor, Ikje

Het leven laat zich van zijn mooie kant zien.

De eerste zomerse dag is natuurlijk rokjesdag. Dit is de eerste dag van het jaar waarop een groot deel van de Nederlandse vrouwen als bij toverslag een korte rok draagt. En dan zonder panty. Maar wie controleert echter dat het grootste deel van de Nederlandse vrouw een korte rok draagt? En doen vrouwen van buitenlandse afkomst niet mee? En hoe kort moet die rok eigenlijk zijn? En een jurkje of nog beter een tuniekje mogen die niet mee doen?

Naast rokjesdragers op rokjesdag zijn er ook de zogenaamde rokjesjagers. Dit neem ik maar ter kennisgeving aan, want hier heb ik verder niets mee. En wat moeten die mannen met al die rokjes doen? Nemen ze die mee naar huis? En ze kunnen die vrouwen toch ook niet in hun ondergoed achter laten. Als dat wel zou gebeuren zouden we lingeriemiddag krijgen. ‘S morgens korte rokjes en korte broeken ook voor de jongens stel ik dan voor en S’ middags lingerie en onderbroekenmiddag. En dan ‘S avonds, ja wat zullen we dan nog voor variant verzinnen? Het begint wel een beetje op onderbroekenlol te lijken!

Afgelopen zondag 5 juni was de eerste zomerse dag van 2016. Samen met Ans zijn we wezen sporen, en het grappige was dat ik voornamelijk vrouwen met blote benen had gezien, ik weet niet eens of ze een rokje een korte broek, een jurkje of tuniekje aan hadden. Misschien hadden ze wel een geheel ontkleed onderlijf, maar ik heb het niet gezien! Ans had voornamelijk jongens en mannen in blote benen gezien. Zouden dat toch de hormonen zijn? Thuis gekomen hebben we zelf nog even met blote benen en een lekker glaasje koele witte wijn in de schaduw zitten napraten.

Oost – West – Thuis – Best!

Rokjesdag is weer over!

Bob

Uw commentaar verschijnt niet automatisch, maar wordt beoordeeld door de redactie…